HI PerformanCZ April 2020

Hi PerformanCZ: Prague Visitors' Program

22-25 April, 2020: Text-Based and New Plays Theatre Performances

Experience Czech text-based and new plays theatre productions within a special program package for international audiences. Hi PerformanCZ: Prague Visitors´ Program is organized by the Arts and Theatre Institute together with the National Theatre and Prague theatres. We offer free accommodation, tickets and networking activities for a limited number of visitors.
Registration is open until 30 January, 2020.
Find the registration form at this link.


For any enquiries do not hesitate to contact us:

Martina Pecková Černá 
Head of International Cooperation Department
E martina.peckova-cerna@idu.cz

Barbora Comer
International Cooperation Department
E barbora.comer@idu.cz

 

Program

22.4.

  • 17:00 Dinner & Welcome drink
  • 19:00 - 20.45 National Theatre Prague / Historical building: Marysha (105 min)
  • 21:00 - 22:50 Theatre on the Balustrade: Woodcutters (110 min)

23.4.

  • 11:00 - 14:00 Prague City Theatres / ABC, Romeo and Juliet (180 min)
  • 14:00 Lunch and discussion with artists
  • 17:00 Dinner
  • 19:00 - 22:00 Theatre on the Balustrade: Personas (180 min)
  • 19:00 - 20:50 National Theatre Prague / Estate Theatre: Lunch at Wittgenstein (110 min)

24.4

  • 11:00 - 12:50 Theatre on the Balustrade: Macbeth - Too Much Blood (110 min)
  • 13:00 Lunch and discussion with artists
  • 18:00 - 20:20 Pod Palmovkou Theatre: Nora (140 min)
  • 18:00 - 19:30 Prague City Theatres / Komedie: The Prince (90 min)
  • 21:00 - 22:40 National Theatre Prague / New Stage: Speech to the Nation (100 min)

25.4

  • 12:30 Lunch and discussion with artists
  • 14:30 - 16:10 National Theatre Prague/ New Stage: Collonel Švec (100 min)
  • 17:00 - 18:00 Archa Theatre / VOSTO5: Colonization - A New Origin (60 min)
  • 19:00 - 20:25 Pod Palmovkou Theatre: Faust (205 min)

Please note that the program is subject to change